Bodydrainer PX-24

Het IPC-apparaat is specifiek ontworpen om jou te ondersteunen bij het leveren van hoogwaardige zorg en behandeling. Dit compacte en verstelbare systeem, bestaande uit een pomp en een op maat gemaakte sleeve, stelt je in staat om specifieke lichaamsdelen effectief te behandelen met ritmische luchtdruk. Met 7 programma’s en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden kun je de behandeling nauwkeurig afstemmen op de behoeften van je cliënt of jezelf. Vertrouw op het IPC-apparaat voor snelle en efficiënte resultaten, zodat je de best mogelijke zorg kunt bieden.

Ben je een sportcoach, therapeut of geïnteresseerd in een effectieve behandeling voor thuisgebruik? Het proces van pressotherapie is perfect voor jou. De behandeling begint met de geleidelijke toepassing van zachte druk via compressiebroeken, beginnend bij de voeten en zich uitstrekkend tot aan de buik. Dit opent kleine lymfevaten dicht bij het huidoppervlak, waardoor lymfevocht en afvalstoffen kunnen worden afgevoerd.

 

Door ritmische drukveranderingen worden luchtdrukgolven gebruikt om invloed uit te oefenen op de huid, spieren, vetcellen en bloed- en lymfevaten. Dit helpt de algehele gezondheid en prestaties van je cliënten of jezelf te verbeteren. Ontdek het proces van pressotherapie en ervaar hoe het je praktijk of persoonlijke routine kan verrijken.

Lymfedrainagebehandelingen bieden tal van voordelen, zoals het verwijderen van afvalstoffen, het verbeteren van de bloedcirculatie en het versterken van het immuunsysteem. Deze behandelingen zijn essentieel voor mensen met zittende banen of die stress ervaren. Ze helpen emotionele stress en cellulitis te verminderen terwijl ze de algehele gezondheid van de huid bevorderen. Lymfedrainage is perfect voor degenen die hun algehele welzijn willen verbeteren of op zoek zijn naar ontspanning en verjonging.

Manggorobe is een geautoriseerde commerciële agent en distributeur in Nederland.