Stralend Herstel: Lymfedrainage voor Gezond Bindweefsel

Wanneer je bindweefsel beschadigd raakt, bijvoorbeeld door chronische ontstekingen, zweren, of bloeduitstortingen, moet je lichaam die beschadigde cellen, ontstekingsproducten en gifstoffen zo snel mogelijk opruimen. Dit helpt het genezingsproces te versnellen. Een speciaal ontworpen algoritme begint met een massage om de afvoer van lymfe uit diepgelegen buiklymfeklieren te stimuleren. Door het reinigen van het liesgebied kunnen zowel verticale als horizontale lymfevaten efficiënter lymfe afvoeren, wat zorgt voor een snelle drainage. Het lymfedrainage-apparaat masseert in de richting van je benen naar je buik toe.

Kopie van Yellow Greyscale Bold Landscape Photography Facebook Cover

Esthetische voordelen

Behandeling vóór de training
Een lymfklier massage voor de training versterkt de spieren, zorgt voor een betere bloedtoevoer tijdens de warming-up en beschermt tegen blessures.

 

Verbetering fysieke efficiëntie
Dynamische spierstimulatie door middel van matige sequentiële compressie toegepast met een lymfatische massageapparaat verandert de metabolische drempel en verbetert de prestaties in de laatste fasen van training of competitie.

Zuurstofvoorziening en voeding huid
Door de bloedcirculatie te verbeteren en toxines te elimineren tijdens de lymfedrainage, wordt zuurstof naar alle lagen van de huid gebracht, waardoor deze perfect gevoed en geoxideerd wordt.

 

Sportherstelmassage
Na intensieve training worden de myofasciale structuren homogeen, wat leidt tot pijn, beperkte mobiliteit en zelfs ontsteking. Het gebruik van een lymfatische massager herstelt de mobiliteit en elasticiteit van het weefsel, elimineert oedeem en pijn.

Kopie van Yellow Greyscale Bold Landscape Photography Facebook Cover

Effectieve anti-cellulite behandeling
Lymfedrainage stimuleert de doorstroming van vers, zuurstofrijk bloed naar de opperhuid, wat de uitstraling en stevigheid van de huid verbetert. Met regelmatige herhaling van de behandeling kan cellulitis worden gestopt en zelfs geëlimineerd.

 

Immuunsysteem versterken
Lymfedrainage verbetert de werking van het lymfestelsel en verhoogt de weerstand van je lichaam en bescherming tegen infecties.

Behandelingsproces

Afhankelijk van het specifieke te behandelen lichaamsdeel draagt de patiënt een compressiebroek voor de benen of een compressiejas voor de armen. De patiënt ligt comfortabel op de rug met de voeten licht omhoog of op een stoel. Tijdens de behandeling vullen de luchtkamers van de accessoires zich met lucht op een variabele snelheid, waarbij ze afwisselend sterkere en zachtere druk uitoefenen op het behandelde gebied. Hierdoor wordt de bloedsomloop gestimuleerd en worden gifstoffen efficiënter afgevoerd. Elke sessie duurt 30 of 45 minuten. Om maximale en langdurige effectiviteit te bereiken, wordt aanbevolen om wekelijks één tot twee sessies te ondergaan.

Voordelen Lymf Massage

Contra-indicaties Lymf Massage

Lymfe Massage Prijzen

Intro behandeling van 30 minuten – €40

10 behandelingen van 30 minuten – €350