Ontdek de voordelen van elektrische spierstimulatie (EMS) training, waarbij een gespecialiseerd pak met elektroden impulsen naar je spieren stuurt om diepe en effectieve samentrekkingen te creëren, zonder dat je hersenen hierbij betrokken zijn. EMS, ook bekend als Elektromusculaire Stimulatie, staat bekend om zijn efficiëntie en levert indrukwekkende resultaten op in korte tijd. Wij bieden EMS-training aan op maat van jouw behoeften, of je nu onderweg bent, persoonlijke, VIP- of bedrijfstrainingen zoekt.

Optimaliseer je training in minimale tijd

Ervaar de kracht van Elektro Musculaire Stimulatie (EMS) training, waarbij je spieren met twee keer de intensiteit samentrekken in slechts 20 minuten in vergelijking met een normale training. Met EMS bereik je meer in minder tijd en activeer je zelfs die moeilijk te bereiken spieren voor een efficiënte en effectieve trainingservaring. Maak je klaar om de resultaten van je harde werk snel te zien.

elektro-training-2

Fit in 20 minuten: onze functionele en revalidatietrainingen

Word in slechts 20 minuten fit met onze functionele en revalidatietrainingen. Train in een draadloos pak, of het nu in een kleine groep is of met persoonlijk toezicht. Onze ervaren trainers begeleiden je door de training, of je kunt meedoen met onze video-instructies.

 

Met lichte gewichten, touwen, ballen en elastische banden biedt EMS-training een efficiënte en effectieve vorm van lichaamsbeweging die geschikt is voor mensen van alle fitnessniveaus. Verbeter je lichaamskracht en balans op een snelle en handige manier.

Zeg vaarwel tegen cellulitis en hallo tegen een strak lichaam

Bereik je fitnessdoelen moeiteloos. Transformeer je lichaam met EMS-training.

 

Zeg vaarwel tegen cellulitis en hallo tegen een strak, gezond lichaam. EMS-training verhoogt je metabolisme en helpt je sneller spiermassa en kracht op te bouwen. Het resultaat: verbeterde vetverbranding en een stevigere huid. Niet alleen zul je je beter voelen, maar je zult ook het verschil zien! Maak je klaar om moeiteloos je fitnessdoelen te bereiken.

elektro-training-3

Vaarwel (rug)pijn: verlichting voor patiënten met reumatoïde artritis

Transformeer je lichaam en verminder pijn met onze 20-minuten EMS-workouts. Zeg vaarwel tegen gewrichts-, spier- en peespijn met ons effectieve EMS-trainingsprogramma. Door gebruik te maken van elektrische impulsen om je spieren te stimuleren, kun je pijnlijke en ongemakkelijke gebieden aanpakken, symptomen verminderen en je beter voelen. Slechts 20 minuten lichaamsbeweging zullen leiden tot aanzienlijke resultaten en een merkbare verbetering van je algehele fysieke welzijn. Sluit je vandaag nog bij ons aan en ervaar de voordelen van EMS-training!

Kies voor kwaliteit met Xbody en ervaar naadloze trainingssessies

Na zorgvuldige evaluatie van verschillende merken elektrosportpakken, hebben we vastgesteld dat Xbody de beste keuze is. Xbody levert uitstekende resultaten en is draadloos ontworpen voor ultiem comfort. Een extra voordeel is dat je je eigen persoonlijke ondergoed eronder kunt dragen, wat optimale hygiëne waarborgt.

Ontdek EMS met een introductiesessie!

Verken de voordelen van EMS-training met een kennismakingssessie. Bespreek je fitnessdoelen, behoeften en eventuele lichamelijke klachten met ons. We nemen de tijd om naar je te luisteren, je te begrijpen en je vooruitgang te ondersteunen.