Met de voortgang van het digitale tijdperk spenderen steeds meer werknemers het grootste deel van hun werkdag achter hun bureau. Vooral sinds Covid zijn velen nog sedentairder geworden, nu mensen vaker vanuit huis werken en de eenvoudige beweging van naar het werk of het treinstation lopen missen.

 

Daarnaast verschuift de balans tussen werk en privé. Werkuren nemen toe, terwijl persoonlijke tijd afneemt, waardoor lichaamsbeweging vaak het laatste op de agenda is voor iemand met een druk leven.

 

Manggorobe werkt nauw samen met bedrijven om bedrijfsfitnesstrainingen te bieden, zowel als eenmalige activiteit, zoals teambuildingoefeningen, als onderdeel van de voortdurende welzijnsdiensten van uw bedrijf. Dit kan groepsfitnesssessies omvatten op uw kantoor, op een nabijgelegen buitenlocatie, of u kunt met een kleine groep van maximaal 6 personen tegelijk naar onze fitnessstudio in Breukelen komen voor uw sessies. 

Voordelen bedrijfsfitnessprogramma's

Onze programma kan een scala aan voordelen bieden voor de werknemers van een bedrijf, waardoor ze hun gezondheid en fitheid kunnen verbeteren en uiteindelijk kunnen bijdragen aan een hogere productiviteit en een positieve werkomgeving. Als bedrijf hebben we van dichtbij gezien welke positieve impact bedrijfsfitnessprogramma’s kunnen hebben op werknemers. We zijn ervan overtuigd dat elk bedrijf zou moeten overwegen om er een te implementeren.

 

Hiernaast volgen enkele van de belangrijkste voordelen van een persoonlijk trainingsprogramma voor bedrijven:

Drie kerncomponenten

Onze bedrijfstrainingsprogramma’s bevatten doorgaans een combinatie van drie kerncomponenten, maar we kunnen deze aanpassen aan uw wensen. Wellicht geven uw werknemers de voorkeur aan een programma dat zich meer richt op gewichtsverlies of krachttraining. De onderstaanden drie kerncomponenten vormen de basis van onze sessies.

1. Strength Training

We integreren doorgaans gewichten en weerstandstraining omdat zelfs lichte weerstandstraining aanzienlijke voordelen biedt voor de algehele gezondheid en conditie. Verhoogde spierkracht vergemakkelijkt dagelijkse taken, terwijl meer spiermassa uw metabolisme kan verhogen en meer calorieën kan verbranden.

2. Cardiovascular Training

Onze cardio sessies omvatten activiteiten zoals intervaltraining met hoge intensiteit. Daarnaast starten we elke trainingssessie met een lichte cardio-warming-up van 5 tot 20 minuten.

3. Flexibility Training

Flexibiliteitstraining is een integraal onderdeel van onze programma’s. Het is van cruciaal belang voor veel van onze oefeningen, en bovendien bevordert stretchen na het sporten de flexibiliteit en vermindert het de hersteltijd. Daarom is dit aspect in elke sessie opgenomen.

 

Onze op maat gemaakte persoonlijke trainingsprogramma’s voor bedrijven omvatten verschillende verhoudingen van de drie eerder genoemde trainingsvormen. Zoals eerder vermeld, kunnen we het programma aanpassen aan de specifieke doelen die uw werknemers mogelijk hebben.

Neem contact met ons op

Laat ons vandaag nog met u praten over hoe we kunnen voldoen aan de unieke behoeften van uw bedrijf. Ontdek hoe we een op maat gemaakt pakket kunnen samenstellen dat perfect aansluit bij uw doelen. Neem nu contact op en laten we een afspraak regelen.