Ontdek de kracht van EMS-Fitness met een proefsessie. Meld je vandaag nog aan!

Nieuwsgierig naar de opwinding van EMS Fitness? Kom het zelf beleven bij Manggorobe!
Bij Manggorobe staat jouw gezondheid en veiligheid op de eerste plaats. Daarom stellen we enkele vragen. Zo kunnen onze professionals beoordelen of EMS Fitness veilig en effectief voor jou is.
Jouw welzijn staat voorop tijdens jouw EMS Fitness sessies bij Manggorobe. Als je medische aandoeningen hebt of medicijnen gebruikt, raden we aan om eerst met je arts te overleggen voordat je begint. Op deze manier kunnen we samenwerken om jou een gepersonaliseerde training te bieden die perfect bij jou past en je helpt je doelen te bereiken, zonder onnodige risico’s.
Wil je een gratis proefsessie EMS bijwonen? Vul het onderstaande registratieformulier in en we bevestigen je proefsessie zo snel mogelijk. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!
Er heeft zich een fout voorgedaan.

Registratieformulier

Par-Q vragenlijst

De Physical Activity Readiness Questionnaire (PAR-Q) is een korte vragenlijst waarmee een professional kan inventariseren of een patiënt verantwoord kan deelnemen aan een oefenprogramma. Voor de meeste mensen zal lichamelijke activiteit geen problemen of gevaren opleveren. Het is echter belangrijk om deze vragenlijst te gebruiken om degenen te identificeren voor wie lichamelijke activiteit minder geschikt is of voor wie het verstandig is om medisch advies in te winnen over het type activiteit dat het meest geschikt is.

Om onnodige risico's te vermijden, moeten de onderstaande vragen worden beantwoord voordat u de proefsessie EMS-training ondergaat. Deelname aan de EMS-trainingssessies is op eigen risico. Aan het einde van de vragenlijst is ruimte voor medische details, die van belang kunnen zijn, bijvoorbeeld: eventuele operaties, lichamelijke problemen. Het analyseren van iemands medische geschiedenis is cruciaal. Het geeft de gezondheids- en fitnessprofessional inzicht in mogelijke levensbedreigende chronische aandoeningen zoals hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, diabetes of reuma.
1. Heeft een arts ooit gezegd dat u een hartprobleem heeft en dat u alleen lichamelijke oefeningen moet doen op advies van een arts?
2. Ervaart u pijn op de borst bij lichamelijke inspanning?
3. In the past month, have you experienced chest pain while not performing any physical activity?
4. Valt u wel eens om door duizeligheid of verliest u wel eens het bewustzijn?
5. Heeft u een skelet- of gewrichtsprobleem (bijvoorbeeld rug, knie of heup) dat verergerd kan worden door een verandering in uw lichamelijke (sport)activiteitenpatroon?
6. Schrijft uw arts momenteel medicijnen voor (bijv. plaspillen) in verband met bloeddruk- of hartaandoeningen?
7. Bent u op de hoogte van andere redenen waarom u geen lichamelijke oefening zou moeten doen?
Een EMS training met de XBody werkt met een impulsintensiteit binnen het micro-ampere bereik. Deze intensiteit is volledig veilig voor het menselijk lichaam. Er zijn echter een aantal aandoeningen en omstandigheden, waarbij het trainen met de XBody wordt afgeraden of alleen wordt toegestaan na goedkeuring van een geneesheer of behandelaar. Voor die goedkeuring ontvangt het management van Manggorobe Fit Forward graag een begeleidend schrijven. The approval of a physician or practitioner is required if you have one or more of the following indications.

Als u lijdt aan een van de hieronder vermelde contra-indicaties, is deelname aan een EMS-sessie verboden:
- Epilepsie;
- Pacemaker/ Stents;
- Zwangerschap (maar ideaal gezien na de zwangerschap);
- (Sterke) onregelmatigheden in de bloedstroom;
- Buikwandbreuk of liesbreuk;
- Tuberculose;
- Tumoren;
- Arteriosclerose (arteriosclerose) in vergevorderde stadia of andere onregelmatigheden in de vasculaire bloedstroom;
- Ernstige neurologische aandoeningen;
- Diabetis Mellitus (suikerziekte type I en II);
- Hemofilie (bloeden, sterke bloedingsneiging);
- Open wonden of geïrriteerde huid of andere dan genoemde huidaandoening.
Ik verklaar hierbij door ondertekening van dit aanmeldingsformulier
- Instem met de artikelen in de Algemene Voorwaarden van Manggorobe die van toepassing zijn op het bijwonen van een EMS proeftraining;
- Akkoord ga met de huisregels;
- Instem met het invullen van een PAR-Q vragenlijst; - Niet onder invloed zijn van alcohol of verboden middelen voorafgaand aan 48 uur en/of tijdens een EMS-sessie;