"Push yourself forward because no one else is going to do it for you."

Over Utus Papilaja

Als klein jongetje zag ik dat mijn moeder vaak pijn in haar handen had. Ze blijkt reuma te hebben en zegt over huishoudelijke taakjes tegen me: ”Laat mij dat maar doen jongen, omdat ik pijn heb moet ik in beweging blijven”.

Mama, mijn grootste inspiratie- en motivatiebron

Ze had gelijk, toen al. Door beweging kun je (pijn) klachten verminderen en blijf je actief. Sport is daar een prachtig middel voor. Daarom ben ik na mijn carrière als professioneel basketballer en hulpverlener gaan zoeken naar een effectieve bewegingsvorm voor mij en voor mijn moeder.

Een gezondheids revolutie

Dat blijkt Elektro Fitness te zijn – Electro Musculaire Stimulatie (EMS). Een techniek die de spieren stimuleert met elektrische impulsen. Het is een revolutie in de fitnesswereld én, naar mijn mening, ook voor je gezondheid. Met een minimale belasting, je spieren optimaal trainen in super weinig tijd. Het helpt mij om topsport niveau te houden en het helpt mama om de pijn van haar reuma te beteugelen. Het werkt, dat bewijst mijn moeder al jaren. Ze traint hier twee keer in de week 20 minuten. Haar pijnklachten en medicatie zijn laag, ze is fit en staat vol in het leven. Dat maakt me blij en motiveert me om jou verder te helpen. 

Health Solutions 

Health Solutions gelooft in persoonlijke voorlichting, advies over voeding, bewegingstherapie en waar nodig over het aanvullen van tekorten met behulp van supplementen. Een gezond lichaam en een gezonde geest gaan hand in hand. Het zorgt voor betere aandacht en een scherpere focus, maar het kan ook allerlei problemen oplossen. 

De toekomst is van jou

Haal het beste uit jezelf, blijf gezond, blijf actief en ga ervoor. Dat doe ik met de formule van gezondheid, wetenschap en sport. Dat is de sleutel. Het is me een eer om jou daarbij te mogen helpen, te motiveren en te ondersteunen. Samen Fit.