Over Manggorobe

Manggorobe is een Molukse samenstelling van betekenis. Het gaat over elkaar helpen, respecteren, de verbinding zoeken én het is een soort oerkreet voor: klaar voor de start.…GO! 

Hoofd, lijf en voeding

Mentale gezondheid begint in je brein. Fysieke gezondheid bereik je met effectieve training en de juiste voeding. Wij geloven in een combinatie en staan klaar voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen. Kies voor verbinding met jezelf, jouw lijf en de verbinding met ons, dat vinden wij belangrijk.
groot-235-bnw

Hoe het begon..

Ondernemer, topsporter en trainer Utus Papilaja begint in Breukelen met Elektro Fitness (EMS). Toen vrij nieuw in Nederland. Zijn moeder, die reumatische klachten heeft, is zijn grote motivatiebron en drijfveer. Het is een effectieve en een geweldige training om in korte tijd fit(ter) te worden, fit te blijven en je naar een hoger niveau te tillen.

Het menselijk lichaam is een zelfonderhoudend wonder

Het lymfestelsel is zeer belangrijk voor het dagelijks ontgiften van het lichaam. Je lichaam kan nog zo sterk zijn, maar jouw afweersysteem speelt een belangrijke rol. Beweeg voldoende, wees stressvrij, eet gezond en gebalanceerd. Zie het lymfestelsel als jouw eigen zuiveringssysteem. Bij een goed werkend spijsvertering functioneert je lymfesysteem optimaal om alle lichaamsweefsel clean te houden. Topsporters als Lebron James weten dit en gebruiken pressotherapie al jaren. Bij Manggorobe zijn we razend enthousiast en trots dat wij dit bieden en je verder kunnen helpen.
manggorobe-7

Verandering, resultaat en succes

Kies jij voor een betere werk en privé balans, de juiste voeding en voldoende beweging? Of wil je die ongezonde leef- en/of denkpatronen aanpakken en doorbreken? Wij staan voor je klaar. Jij gaat voor succes, resultaat en verandering. Hier kom je verder, zodat jij bereikt wat je wilt.

Kies wat je nodig hebt

Elektro Fitness, Pressotherapie en de juiste voeding. Wetenschap, behandelen en lifestyle dat is onze formule. Vertel over jouw doelen, wensen of klachten. We luisteren én helpen je verder. Samen gaan we aan de slag. Maak die afspraak voor een Elektro Fitness proefles of proefbehandeling Pressotherapie en ervaar het zelf.