Over Manggorobe

Manggorobe is een Molukse samenstelling van betekenis. Het gaat over elkaar helpen, respecteren, de verbinding zoeken én het is een soort oerkreet voor: klaar voor de start.…GO! 

Hoofd, lijf en voeding

Mentale gezondheid begint in je brein. Fysieke gezondheid bereik je met effectieve training en de juiste voeding. Wij geloven in een combinatie en staan klaar voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen. Kies voor verbinding met jezelf, je brein, jouw lijf en de verbinding met ons, dat vinden wij belangrijk.
groot-235-bnw

Hoe het begon..

Ondernemer, topsporter en trainer Utus Papilaja begint in Breukelen met Elektro Fitness (EMS). Toen vrij nieuw in Nederland. Zijn moeder, die reumatische klachten heeft, is zijn grote motivatiebron en drijfveer. Het is een effectieve en een geweldige training om in korte tijd fit(ter) te worden, fit te blijven en je naar een hoger niveau te tillen.

Train je hersens als een spier

Focus is kracht. Je lichaam kan nog zo sterk zijn, de geest laat je excelleren. Behandel jouw hersens daarom als een spier. Train ze, maak ze sterk en gezond. Brain Fitness (neurofeedback) is training voor je hoofd. Het werkt! De resultaten zijn verbluffend. Dit helpt in je ontwikkeling, in je werk, bij topprestaties en je kunt er specifieke problemen mee aanpakken. Topsporters als Lebron James en Roger Federer weten dit en gebruiken het al jaren. Bij Manggorobe Fit Forward zijn we razend enthousiast en trots dat wij dit bieden en je verder kunnen helpen. 

groot-188
manggorobe-7

Verandering, resultaat en succes

Kies jij voor een betere werk en privé balans, de juiste voeding en voldoende beweging? Of wil je die ongezonde leef- en/of denkpatronen aanpakken en doorbreken? Wij staan voor je klaar. Jij gaat voor succes, resultaat en verandering. Hier kom je verder, zodat jij bereikt wat je wilt.

Kies wat je nodig hebt

Elektro Fitness, Brain Fitness en de juiste voeding. Wetenschap, sport en lifestyle dat is onze formule. Vertel over jouw doelen, wensen of klachten. We luisteren én helpen je verder. Samen gaan we aan de slag. Maak die afspraak voor een gratis Elektro Fitness proefles en ervaar het zelf.