Gezonde, fitte en energieke werknemers willen we allemaal. Als werkgever of (HR)manager heb je daar invloed op. In tijden van personeelstekort is mensen aan je verbinden winst. Daarin spelen gezondheid en vitaliteit een grote rol. De inzet van Incompany Elektro Fitness, oftewel Bedrijfs Fitness past in elk duurzaam personeelsbeleid én is fiscaal aantrekkelijk. 

bedrijfs-fitness-8

Fit in slechts 20 minuten per training

Elektro Fitness is sporten in een speciaal pak met elektroden die elektrische impulsen sturen naar spiergroepen en dieperliggende spieren. Zo trekken je spieren samen zonder bemoeienis van de hersens. Een training duurt maar 20 minuten. Dat staat gelijk aan 1,5 uur intensieve spiertraining in de sportschool. Tel uit je winst. Daarbij bespaart Incompany Fitness reistijd. Het past dus in de drukste agenda’s. Je gaat met 6/7 collega’s in Elekropak oefeningen doen op de mat. Het is snel, effectief, efficiënt en leuk. 

  • gezonde & fitte werknemers
  • verhoogt de productiviteit
  • verminderd klachten, stress en ziekteverzuim
  • tijdwinst: fit in 20 minuten
  • teambuilding
  • fiscaal voordelig
  • aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde
bedrijfs-fitness-3

Overal toepasbaar, geen fitnessruimte nodig

Onze Elektro Fitness Studio is mobiel en in iedere ruimte te integreren. Daarom is het geen enkel probleem als het kantoor, gebouw of bedrijf geen eigen fitnessruimte heeft. Alles wat nodig is, is een afgesloten ruimte. 

Beweging integreren & teambuilden voor succes

Incompany Bedrijfsfitness is de meest effectieve en efficiënte vorm om beweging te integreren in de dagelijkse drukte van medewerkers. Maar dat niet alleen, het is ook teambuilding. Samen de uitdaging aangaan, samen presteren en de fysieke en mentale gesteldheid verbeteren. Het sporten met collega’s motiveert en maakt beginnen en volhouden makkelijker.   

bedrijfs-fitness-10
bedrijfs-fitness-1

Rug, nek en schouderklachten verdwijnen

Voor mensen met een zittend beroep en (rug, schouder of nek) pijnklachten is Elektro Fitness een uitkomst. Deze manier van sporten versterkt je spieren en gewrichten en pezen worden minimaal belast. Het is een preventieve, actieve en efficiënte aanpak om medewerkers fit en gezond te houden.

Belasting voordelen

De kosten voor Bedrijfs Fitness kun je (deels) meenemen in de werkkosten regeling. Het fitness abonnement mag, vrijgesteld van belasting, vergoed worden aan medewerkers. Of je kunt de kosten voor het abonnement (gedeeltelijk) inhouden op het bruto salaris. Het salaris wordt door een eigen bijdrage voor Bedrijfs Fitness dus lager. Over dat deel hoeft de werkgever dan óók geen sociale lasten af te dragen. Een win-win situatie dus. Het voordeel voor de werknemer: een goedkoop abonnement op de sportschool. Het voordeel voor de werkgever: gezonde, fitte, productieve werknemers die gezond en met plezier hun werk doen. 

Neem contact op

Flexibel, professioneel en effectief. De inzet van Incompany Elekro Fitness werkt en is maatwerk. We informeren je graag over de vele mogelijkheden die er zijn.