Wat klanten zeggen

Elektro Fitness voelt als valsspelen omdat je er weinig voor hoeft te doen. Maar het resultaat is ongelofelijk. En al na een paar weken. Mijn gewrichtspijn verdween en mijn grootste passie skiën lukte weer zoals voorheen. Mijn spieren zijn zoveel sterker en de belasting op mijn gewrichten is daardoor vele malen minder. Echt ik voel me 10 jaar jonger door Elektro Fitness. Wat een waanzinnig gevoel! 

Bart Buiter - filmproducent

Mijn lijf kon wel een reset gebruiken. In overleg met Utus koos ik voor the Vegan Switch. Deze 10-daagse kuur is makkelijk vol te houden vooral door het persoonlijke plan en de begeleiding. Na een paar dagen voelde ik me al fitter, energieker en mijn drang naar zoet verdween. Het resultaat was zoveel meer dan 3 kg gewichtsverlies. Geloof me gun jezelf deze ervaring. Nu eet ik keto en let ik beter op mijn voeding.

Rhodé van Ledden - international trader
Met Elekro Fitness en persoonlijke begeleiding van Utus zijn mijn mentale en fysieke gezondheid flink verbeterd. Gewone fitness is echt veel te belastend voor mijn rug. Maar Elekro Fitness kan, lukt en werkt. Hierdoor ging ik mijn rugoperatie fit tegemoet en mocht ik twee weken daarna al starten aan mijn hersteltraject. Elekro Fitness is mijn redding, zo kan ik zonder pijn genieten van het leven.
Danielle van der Weij - opleidingsadviseur trainer & coach

Ik heb de Sportvasten kuur strikt gevolgd en Utus heeft me hierin intensief begeleid. Hij kwam zelfs op de fiets de kuur bij me thuis brengen, hoe tof is dat! Het gaf me een boost met een flink gewichtsverlies als resultaat. Utus heeft me gemotiveerd om verder te gaan en dat lukt. Nu sport ik meer en let ik beter op mijn voeding.

Lars Bremekamp - schooldirecteur

Utus is een betrokken trainer. Hij is in staat om iedereen op eigen niveau te motiveren en te laten presteren. Elekro Fitness is dan ook een groot succes in ons bedrijf. De resultaten liegen er niet om. Er is meer ontspanning, plezier, betere focus, een groter teamgevoel en gezonde competitie onder het personeel. 

Edgar v/d Velde - directeur FroQ

Na de gratis proefles en het enthousiasme van Utus was ik fan van Elektro Fitness. Inmiddels train ik twee keer per week. Hierdoor voel ik me topfit en ook vrienden & familie zagen dat aan me. Nu sport mijn zus hier ook. De trainingen zijn zeer afwisselend en kort, maar het resultaat is ongelofelijk.   

Wanda Oerlemans - administratief medewerker

Het Ketodieet werkt. 10 dagen lang heb ik me er strikt aan gehouden, gelukkig zonder honger. Telkens wist Utus me te motiveren om het beste uit mezelf te halen. Hij is een kundige coach met een fijne persoonlijkheid. Het resultaat is een mooi gewichtsverlies. In mijn dagelijkse leven hou ik vast aan keto, het is lekker en goed vol te houden.  

Herma v/d Velde - administrateur

Euforie in 20 minuten! Door mijn klachten is sporten extra belangrijk. Mijn lijf, bekken en ‘hernia’ rug worden sterker door Elekro Fitness. Iedere training voel ik de endorfine stromen. Utus geeft me gevarieerde oefeningen die op mij zijn afgestemd. Echt een aanrader. Thanks Utus!

Danielle Boekeloo - vaktherapeut drama

Mijn ervaring met Elekro Fitness is geweldig. Het is effectief, efficiënt en tijdbesparend. Helemaal onder de professionele begeleiding van Utus. ‘Wake up and get the job done’. Geen tijd hebben is geen optie.  

Anthony Boelbaai -
voormalig coach NL karate team