Wat zeggen ze

Elektro Fitness heeft voor mij het spel veranderd. Ik had nooit gedacht dat een training zo moeiteloos kon zijn en toch zulke ongelooflijke resultaten kon opleveren. In slechts een paar weken is mijn gewrichtspijn verdwenen en kan ik weer doen wat ik het liefst doe – skiën. Mijn spieren hebben nog nooit zo sterk aangevoeld en de impact op mijn gewrichten is veel beter beheersbaar. Dankzij Elektro Fitness voel ik me echt 10 jaar jonger. Het is een geweldig gevoel.

Bart Buiter - film producer

Het 10-daagse Veganistische Dieetprogramma was eenvoudig te volgen, dankzij het persoonlijke plan en de geboden ondersteuning. Na slechts een paar dagen voelde ik al een toename van mijn energieniveaus en een afname van mijn verlangen naar zoete voedingsmiddelen. Het gewichtsverlies was slechts een bonus, want het echte resultaat was dat ik me over het algemeen fitter en gezonder voelde. Ik raad ten zeerste aan om dit programma een kans te geven en de tijd te nemen om in jezelf te investeren.

Rhodé van Ledden - international trader

Ik heb aanzienlijke verbeteringen in mijn gezondheid ervaren dankzij Elektro Fitness en de begeleiding van Utus. Conventionele lichaamsbeweging was te belastend voor mijn rug, maar Elektro Fitness was de oplossing. Dankzij mijn goede conditie voor mijn rugoperatie kon ik slechts twee weken later beginnen met mijn herstel. Elektro Fitness heeft mijn leven gered en stelt me in staat om pijnvrij te leven.

Danielle van der Weij - education consultant trainer & coach

Mijn transformatie met Sportvasten en de deskundige begeleiding van Utus was opmerkelijk. Utus ging extra ver en bracht de behandeling zelfs op mijn stoep met de fiets. Ik verloor gewicht, voelde me energiek en werd geïnspireerd om door te gaan met regelmatige lichaamsbeweging en gezondere eetgewoonten.

Lars Bremekamp - school principal

Utus is een toegewijde en gepassioneerde trainer die het talent heeft om individuen te inspireren en aan te moedigen om hun volledige potentieel te bereiken. Elektro Fitness is een groot succes geweest in ons bedrijf, met resultaten die voor zichzelf spreken. Ons personeel is nu meer ontspannen, geniet meer van hun trainingen, is beter gefocust en er heerst een groter gevoel van teamgeest en vriendelijke competitie onder hen.

Edgar v/d Velde - director of FroQ

Met de begeleiding en inspiratie van Utus ontdekte ik Elektro Fitness en keek nooit meer achterom. De gratis proefles was voldoende om me te overtuigen, en nu train ik twee keer per week. Ik voel me fitter en sterker dan ooit, en mijn vrienden en familie hebben de verandering in mij opgemerkt. Ik was zo onder de indruk dat ik zelfs mijn zus heb overgehaald om hier ook te gaan trainen. De trainingen zijn uitdagend maar kort, en de resultaten zijn werkelijk opmerkelijk.

Wanda Oerlemans - administrative assistant

Het Keto-dieet is een gamechanger voor mij geweest. Met de begeleiding en motivatie van Utus was ik in staat om het 10 dagen vol te houden zonder me tekortgedaan te voelen of honger te hebben. Hij is een deskundige en benaderbare coach die me heeft geholpen om aanzienlijk gewicht te verliezen. Nu volg ik de Keto-levensstijl, en het is zowel heerlijk als haalbaar.

Herma v/d Velde - administrative officer

“20 Minuten van Gelukzaligheid! Ik moet regelmatig sporten om mijn symptomen onder controle te houden. Elektro Fitness is een game-changer geweest voor mijn lichaam, bekken en hernia in mijn rug. De endorfines stromen door me heen telkens wanneer ik train. Utus ontwerpt aangepaste oefeningen voor mij, waardoor elke sessie uniek is. Ik beveel het ten zeerste aan, bedankt Utus!”

Danielle Boekeloo - professional drama therapist

Trainen met Elektro Fitness is een fantastische ervaring geweest. Met de deskundige begeleiding van Utus zijn elke sessie efficiënt en productief. Geen excuses meer over het niet hebben van genoeg tijd. Gewoon “opstaan en aan de slag gaan”.

Anthony Boelbaai - former national coach Dutch Karate Team