Gezonde lifestyle, fit leven, doe je met bewegingstherapie én met goede voeding. Het brengt je lichaam beter in vorm en in balans. Daarom is Utus Papilaja ook orthomoleculair voeding- en supplementen adviseur. Het merk Fittergy levert verantwoorde producten en methodes op wetenschappelijke basis. Zie dit als een kickstart naar een gezonde lifestyle. De combinatie van een kuur met intensieve en persoonlijke begeleiding van Utus maakt het jouw succes!
manggorobe-13

Jij kiest welke verandering bij je past

De redenen voor aandacht op je eten verschillen. Daarom kun je kiezen uit meerdere opties. Alle methodes zijn een combinatie van voeding, supplementen en beweging. 

manggorobe-10

Krijg energie van suiker- naar vetverbranding

Sportvasten en het Ketodieet helpen je om jouw leefstijl aan te passen in voeding en beweging.
Met beide methodes worden de spieren en lever getraind om over te schakelen van suiker-
naar vetverbranding. Je krijgt hierbij intensieve persoonlijke begeleiding tijdens de hele kuur en die maken een groot verschil. De ervaringen van klanten hierover zijn erg positief.

Afvallen gaat lukken én we helpen je verder

Kies voor fitter, slanker en energieker. Een positief bijeffect van Sportvasten en het Ketodieet is gewichtsverlies. Mannen vallen gemiddeld 4 tot 6 kilo af in 10 dagen, vrouwen 2 tot 4 kilo. Daarbij wordt de behoefte voor zoet en snoepen veel minder en dat helpt je volhouden. Ook bij de detoxkuur kun je tot wel 4 kilo gewicht verliezen. 

manggorobe-6
manggorobe-11

Ontgift je lichaam, gezondheid van binnenuit

Door je lijf te ontdoen van afvalstoffen krijg je meer energie en een slanker, fitter en gezonder lichaam. Wij werken met ‘de Vegan Switch’ dat is een 10 daags detox programma. Je verliest gewicht, je versterkt je darmflora en je krijgt een mooiere huid. Beter kunnen slapen is ook een veel gehoord bijeffect. 

We helpen je volhouden

Alleen met het volgen van een kuur ben je er natuurlijk niet. Discipline betekent volhouden en jouw lifestyle aanpassen. We helpen graag. Zodat de effecten en resultaten blijven. 

Contact & vragen

Heb je vragen? Stel ze gerust of maak een afspraak en kom langs voor een kennismaking. We adviseren en begeleiden je graag en laten je alles zien.