Lymfedrainage toestel

De pressotherapie machine is een lymfedrainage toestel met 7 programma’s met uitgebreide instelmogelijkheden. Het toestel is ideaal voor sportbegeleiders en therapeuten, voor professionele zorgverleners in klinieken, in ziekenhuizen, in zorg- en revalidatie instelling of voor thuiszorg. 

Langzaam wordt zachte druk opgebouwd in de compressiebroek beginnend aan de voeten naar de buik. Kleine lymfevaten vlak onder de huid worden geopend waardoor lymfevocht en afvalstoffen in het lymfevat kunnen komen. Naarmate het pak zich vult met lucht, vindt er ritmische afwisseling van drukdaling plaats. Tijdens de afwisseling sluit het lymfevat weer waarna lymfevocht en afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Kortom: luchtgolven creëren effecten op de huid en spieren, vetcellen evenals rondom de veneuze en lymfatische vaten.

Naast afslanken en verstevigen zorgt het toestel ook dat afvalstoffen, overtollige vochten en melkzuur versneld uit het lichaam worden afgevoerd. Met het kneden en masseren van de spierweefsels krijgt cellulite geen kans en voelt de huid steviger aan.
Een lymfedrainage behandeling is geen overbodige luxe als je een staand beroep hebt of sterk onderhevig bent aan stress.

Positieve resultaten van de pressotherapie zijn merkbaar na de eerste sessies, maar geeft zeer goede resultaten in combinatie met Elektrotraining: EMS zorgt voor spierversteviging!

Manggorobe is erkend handelsagent in Nederland.