Pressotherapie is een innovatieve cosmetische en medische manier om cellulite en overgewicht te bestrijden. De methode bestaat erin gecomprimeerde lucht aan te brengen in het lymfestelsel. Druktherapie voor het lichaam wordt ook lymfedrainagemassage genoemd. Het principe is het stimulerende effect van overtollige lymfevloeistof. Toxines worden uit het lichaam verwijderd, vetten afgebroken en bloedcirculatie gestimuleerd.

Pressotherapie kan ook helpen bij spijsverteringsproblemen wanneer de behandeling op de buik wordt toegepast. Het stimuleert de darmpassage en verlicht constipatieproblemen.
Topsporters gebruiken pressotherapie ook om hun fysieke fitheid te verbeteren. Het is de perfecte aanvulling voor het versterken van spieren en gewrichten. Maar het ontspant ook de spieren, vermindert spiervermoeidheid, en voorkomt pijn en krampen. Het versterkt bovendien het bindweefsel, verlicht stress, spanning en vermindert het spierspasmen.

Lymfedrainage toestel

De technologie is een esthetische compressiebehandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van technieken en principes van de manuele lymfedrainage massage.

Lymfoedeem

Lymfoedeem treedt op als het lymfevocht niet goed naar het hart kan stromen en zich ophoopt in de weefsels. De armen en benen zwellen op en er ontstaat oedeem (vochtophoping).
Afbeelding.13
Kopie van Yellow Greyscale Bold Landscape Photography Facebook Cover

Cellulite of sinaasappelhuid

Cellulite of sinaasappelhuid ontstaat wanneer het aantal vetcellen in het onderhuids bindweefsel toeneemt waardoor er vernauwing van de bloedvaten wordt veroorzaakt.

Topsport

Het pneumatische compressiesysteem zorgt voor een sneller spierherstel en helpt bij het elimineren van melkzuur en residuen in ons metabolisme.

266B2941-07B8-424F-BA5A-7188A695CD7E

Contra-indicaties en indicaties

Pressotherapie heeft indicaties voor gebruik bij de volgende aandoeningen van het lichaam:
Lymfedrainagemassage is een aanbeveling voor artrose, artritis, jicht, zenuwinzinking, slapeloosheid en disfunctioneren van het maag-darmkanaal.
Contra-Indicaties:

Demo aanvragen

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in een lymfedrainage toestel voor esthetische behandelingen, voor topsport of voor particulier gebruik.  Maak uw interesse kenbaar via onderstaande button of bel naar: 085 – 401 57 44.

Last van vochtophopingen of oedemen in uw lichaam?

Voelen de benen pijnlijk en zwaar aan? Last van opgezwollen enkels? Pak vandaag nog je lichamelijke klachten aan.