Je gaat oefeningen doen in een speciaal pak met elektroden. Dat pak stuurt elektrische impulsen naar je spiergroepen en dieperliggende spieren. Zo trekken ze samen zonder bemoeienis van je hersenen en dat kost minder moeite. Hierdoor boek je in korte tijd veel resultaat. Ze noemen dit in wetenschappelijke kring EMS-training, dat staat voor Elektro Musculaire Stimulatie (EMS).

Haal betere resultaten in minder tijd

Jouw lichaam kan door het Elektropak twee keer zoveel spiersamentrekkingen maken dan bij een normale training. Sterker nog: 20 minuten EMS-training kun je vergelijken met 1,5 uur intensieve spiertraining in de sportschool. Tel uit je winst. De elektrische impulsen stimuleren alle belangrijke spiergroepen tegelijkertijd en bereiken spieren die je met gewone fitness niet raakt.
elektro-training-2

Fit in 20 minuten training

Je gaat functionele of revaliderende oefeningen doen op de mat in het draadloze pak. Dat doe je 20 minuten lang in kleine groepen of onder persoonlijk toezicht. Dat kan onder begeleiding van onze trainers of met hulp van een videotraining. Soms gebruik je lichte gewichten, touwen, ballen en elastieken. EMS-training is een snelle en makkelijke manier van bewegen die voor iedereen werkt, getraind en ongetraind. Het brengt je lijf kracht en in balans.

Hallo strak lijf, vaarwel cellulitis

Bereid je voor op een mooi atletisch, gezond en fit lichaam. EMS-training verhoogt de stofwisseling en laat jouw spiermassa en spierkracht snel groeien. Het effect: meer vetverbranding en een stevigere huid. Je voelt je niet alleen beter, je ziet het ook!
elektro-training-3

Vaarwel (rug) pijn, helpt reumapatiënten

Met EMS-training kunnen pijnklachten verminderen of verdwijnen. Het is zeer effectief voor mensen met reumatische aandoeningen en ander soort lichamelijke klachten. De spierpijn is minimaal en de effecten zijn groots. Dat komt omdat de belasting voor gewrichten, pezen en spieren minimaal is. Je traint tenslotte maar 20 minuten.

Draadloze pakken én extra hygiënisch

We hebben alle merken Elekrosportpakken getest en wij kiezen voor Xbody. Dit merk geeft de beste resultaten en de pakken zijn draadloos. Bijkomend voordeel is dat je hieronder een eigen set onderkleding draagt, wel zo hygiënisch.

Een kennismakingssessie, ontdek het zelf

Ervaar zelf wat EMS-training voor je kan doen en kom langs voor een kennismakingssessie. Vertel over je doelen, je wensen of jouw klachten. We leren je graag kennen, we luisteren en we helpen je verder.