Gezonde, fitte en energieke werknemers willen we allemaal. Als werkgever of (HR)manager heb je daar invloed op. In tijden van personeelstekort is mensen aan je verbinden winst. Daarin spelen gezondheid en vitaliteit een grote rol. De inzet van sportieve workshop EMS Training op kantoor, oftewel Corporate Training past in elk duurzaam personeelsbeleid én is fiscaal aantrekkelijk. 

Fit in slechts 20 minuten per training

EMS-training is sporten in een speciaal pak met elektroden die elektrische impulsen sturen naar spiergroepen en dieperliggende spieren. Zo trekken je spieren samen zonder bemoeienis van de hersens. Een training duurt maar 20 minuten. Dat staat gelijk aan 1,5 uur intensieve spiertraining in de sportschool. Tel uit je winst. Daarbij bespaart Incompany EMS-training reistijd. Het past dus in de drukste agenda’s. Je gaat met 3 collega’s in Elekropak oefeningen doen. Het is snel, effectief, efficiënt en leuk.

EMS Training on the Go

Onze EMS Studio on the Go is mobiel en in iedere ruimte wireless te integreren. Daarom is het geen enkel probleem als het kantoor, gebouw of bedrijf geen eigen fitnessruimte heeft. Alles wat nodig is, is een goed afgesloten en geventileerde ruimte.

Beweging integreren & teambuilden voor succes

Sportworkshop Incompany EMS Training is de meest effectieve en efficiënte vorm om beweging te integreren in de dagelijkse drukte van medewerkers. Maar dat niet alleen, het is ook teambuilding. Samen de uitdaging aangaan, samen presteren en de fysieke en mentale gesteldheid verbeteren. Het sporten met collega’s motiveert en maakt beginnen en volhouden makkelijker. Ons aanbod varieert van wekelijkse tot maandelijkse EMS trainingen. 

Rug, nek en schouderklachten verdwijnen

Voor mensen met een zittend beroep en (rug, schouder of nek) pijnklachten is EMS-training een uitkomst. Deze manier van sporten versterkt je spieren en gewrichten en pezen worden minimaal belast. Het is een preventieve, actieve en efficiënte aanpak om medewerkers fit en gezond te houden.

Belasting voordelen

De kosten voor Incompany EMS Training kun je (deels) meenemen in de werkkosten regeling. Het abonnement mag, vrijgesteld van belasting, vergoed worden aan medewerkers. Of je kunt de kosten voor het abonnement (gedeeltelijk) inhouden op het bruto salaris. Het salaris wordt door een eigen bijdrage voor corporate training dus lager. Over dat deel hoeft de werkgever dan óók geen sociale lasten af te dragen. Een win-win situatie dus. Het voordeel voor de werknemer: een goedkoop abonnement. Het voordeel voor de werkgever: gezonde, fitte, productieve werknemers die gezond en met plezier hun werk doen.

Neem contact op

Flexibel, professioneel en effectief. De inzet van Incompany EMS Training werkt en is maatwerk. We informeren je graag over de vele mogelijkheden die er zijn.