Het aannemen van een gezonde levensstijl met de nadruk op fitness en goede voeding kan je fysieke welzijn verbeteren en evenwicht in je lichaam brengen. Daarom is Utus Papilaja ook een gecertificeerd orthomoleculair voedings- en supplementenadviseur, die deskundig advies biedt om je reis naar optimale gezondheid op gang te brengen. Met het merk Fittergy kun je erop vertrouwen dat de aanbevolen producten en methoden gebaseerd zijn op degelijke wetenschap. Met persoonlijke begeleiding van Utus ben je goed op weg om je gezondheidsdoelen te bereiken.

manggorobe-13

Jij kiest de aanpassing die het beste bij je past

Er zijn verschillende motivaties om de controle over je dieet over te nemen, daarom heb je meerdere opties om uit te kiezen. Alle methoden omvatten een combinatie van goede voeding, aanvullingen en lichaamsbeweging. 

manggorobe-10

Verander je energiebron van suikerverbranding naar vetverbranding

De Sportvasten- en vegan diëten vergemakkelijken een verandering in dieet- en bewegingsgewoonten, waarbij de overgang van de energiebron van het lichaam van suikerverbranding naar vetverbranding wordt bevorderd. Met persoonlijke begeleiding gedurende het hele proces staan deze methoden erom bekend positieve resultaten te produceren en cliënten te helpen aanzienlijke verbeteringen in hun gezondheid en levensstijl te realiseren.

Wij zullen je helpen om gewicht te verliezen

Bereik een gezondere en fittere versie van jezelf met Sportvasten. De methode biedt intensieve persoonlijke begeleiding terwijl je de overgang maakt van suikerverbranding naar vetverbranding. Dit leidt tot gewichtsverlies, waarbij mannen gemiddeld 4-6 kg verliezen in 10 dagen en vrouwen 2-4 kg. Het vermindert ook de drang naar zoetigheid en ongezond voedsel. Bovendien kan een detox voorbehandeling resulteren in een gewichtsverlies tot 4 kg. 
manggorobe-6
manggorobe-11

Investeer in je gezondheid

Bereik een gezonder, slanker lichaam en meer energie door afvalstoffen te verwijderen via ons 10-daagse Vegan Switch-detoxprogramma. Dit programma helpt je afvallen, verbetert de gezondheid van je darmen, zorgt voor een helderdere huid en zelfs betere slaap. Transformeer je lichaam van binnenuit met dit ontgiftende programma.

Een vliegende start naar een gezondere toekomst

Onze ondersteuning eindigt niet bij het voltooien van het programma. We streven ernaar ervoor te zorgen dat onze klanten de discipline en middelen hebben om hun pas ontdekte, gezondere levensstijl te behouden. Ons doel is dat je blijvende resultaten ziet, en we staan klaar om je daarbij te helpen.

Vragen

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen een geïnformeerde beslissing te nemen over je gezondheids- en fitnessreis. Of je nu een specifieke vraag hebt of een consult wilt plannen, we zijn er om je te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen en de eerste stap te zetten naar een gezondere, gelukkigere jij!