Welkom in onze wereld van welzijn en vitaliteit, waar ons team van gecertificeerde orthomoleculair voedings- en supplementenadviseurs, sportvasten- en vegan coaches staat klaar om je te begeleiden naar optimale gezondheid. Onze focus ligt op het vinden van balans in je lichaam en geest, ondersteund door wetenschappelijk onderbouwde methoden en producten van Fittergy. Laat ons je gids zijn op jouw reis naar een gezonder leven. Welkom bij de revolutie van welzijn.

manggorobe-13

Jij kiest de aanpassing die het beste bij je past

Er zijn verschillende motivaties om de controle over je dieet over te nemen, daarom heb je meerdere opties om uit te kiezen. Alle methoden omvatten een combinatie van goede voeding, aanvullingen en lichaamsbeweging. 

manggorobe-10

Verander je energiebron van suikerverbranding naar vetverbranding

De Sportvasten- en vegan diëten vergemakkelijken een verandering in dieet- en bewegingsgewoonten, waarbij de overgang van de energiebron van het lichaam van suikerverbranding naar vetverbranding wordt bevorderd. Met persoonlijke begeleiding gedurende het hele proces staan deze methoden erom bekend positieve resultaten te produceren en cliënten te helpen aanzienlijke verbeteringen in hun gezondheid en levensstijl te realiseren.

Wij zullen je helpen om gewicht te verliezen

Bereik een gezondere en fittere versie van jezelf met Sportvasten. De methode biedt intensieve persoonlijke begeleiding terwijl je de overgang maakt van suikerverbranding naar vetverbranding. Dit leidt tot gewichtsverlies, waarbij mannen gemiddeld 4-6 kg verliezen in 10 dagen en vrouwen 2-4 kg. Het vermindert ook de drang naar zoetigheid en ongezond voedsel. Bovendien kan een detox voorbehandeling resulteren in een gewichtsverlies tot 4 kg. 
manggorobe-6
manggorobe-11

Investeer in je gezondheid

Bereik een gezonder, slanker lichaam en meer energie door afvalstoffen te verwijderen via ons 10-daagse Vegan Switch-detoxprogramma. Dit programma helpt je afvallen, verbetert de gezondheid van je darmen, zorgt voor een helderdere huid en zelfs betere slaap. Transformeer je lichaam van binnenuit met dit ontgiftende programma.

Een vliegende start naar een gezondere toekomst

Onze ondersteuning eindigt niet bij het voltooien van het programma. We streven ernaar ervoor te zorgen dat onze klanten de discipline en middelen hebben om hun pas ontdekte, gezondere levensstijl te behouden. Ons doel is dat je blijvende resultaten ziet, en we staan klaar om je daarbij te helpen.

Vragen

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen een geïnformeerde beslissing te nemen over je gezondheids- en fitnessreis. Of je nu een specifieke vraag hebt of een consult wilt plannen, we zijn er om je te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen en de eerste stap te zetten naar een gezondere, gelukkigere jij!