Ervaar de voordelen van training met elektrische spierstimulatie, waarbij een gespecialiseerd pak met elektroden impulsen naar je spieren stuurt om diepe en effectieve samentrekkingen te creëren zonder afhankelijk te zijn van je hersenen. Deze efficiënte vorm van lichaamsbeweging, bekend als EMS of Elektromusculaire Stimulatie, levert indrukwekkende resultaten op in korte tijd. Wij bieden EMS-training aan voor onderweg, persoonlijke, VIP- en bedrijfstraining.

Optimaliseer je training in minimale tijd

Ervaar de kracht van Elektro Musculaire Stimulatie (EMS) training, waarbij je spieren met twee keer de intensiteit samentrekken in slechts 20 minuten in vergelijking met een normale training. Krijg meer gedaan in minder tijd en bereik elke spier, zelfs die moeilijk te bereiken plekken, voor een efficiënte en effectieve trainingservaring. Maak je klaar om de resultaten van je harde werk in korte tijd te zien.
elektro-training-2

Fit in 20-minuten workout

Word in slechts 20 minuten fit met onze functionele en revalidatietrainingen. Oefen in een draadloos pak in een kleine groep of met persoonlijk toezicht. Onze ervaren trainers zullen je door je training leiden, of je kunt meedoen met onze video-instructies. Met lichte gewichten, touwen, ballen en elastische banden is EMS-training een efficiënte en effectieve vorm van lichaamsbeweging die geschikt is voor mensen van alle fitnessniveaus. Verbeter je lichaamskracht en balans op een snelle en handige manier.

Zeg vaarwel tegen cellulitis en hallo tegen een strak lichaam

Bereik je fitnessdoelen moeiteloos. Transformeer je lichaam met EMS-training.
Zeg vaarwel tegen cellulitis en hallo tegen een strak, gezond lichaam. Met EMS-training verhoog je je metabolisme en bouw je spiermassa en kracht sneller op. Het resultaat: verbeterde vetverbranding en een stevigere huid. Niet alleen zul je je beter voelen, maar je zult ook het verschil zien! Maak je klaar om moeiteloos je fitnessdoelen te bereiken.

elektro-training-3

Vaarwel (rug)pijn, helpt patiënten met reumatoïde artritis

Transformeer je lichaam en verlicht pijn met onze 20-minuten EMS-workouts. Zeg vaarwel tegen gewrichts-, spier- en peespijn met ons effectieve EMS-trainingsprogramma. Door elektrische impulsen te gebruiken om je spieren te stimuleren, kun je pijnlijke en ongemakkelijke gebieden aanpakken, symptomen verminderen en je beter voelen. Met slechts 20 minuten lichaamsbeweging zul je aanzienlijke resultaten zien en een merkbare verbetering in je algehele fysieke welzijn ervaren. Sluit je vandaag bij ons aan en ervaar de voordelen van EMS-training!

Kies het beste met Xbody en geniet van een naadloze trainingssessie

We hebben meerdere merken elektrosportpakken geëvalueerd en vastgesteld dat Xbody de beste keuze is. Ze leveren uitstekende resultaten en zijn draadloos ontworpen. Een extra voordeel is dat je je eigen persoonlijke ondergoed eronder kunt dragen, wat optimale hygiëne waarborgt.

Ontdek EMS met een proefsessie!

Ontdek de voordelen van EMS-training met een introductiesessie. Deel je fitnessdoelen, wensen of eventuele lichamelijke klachten met ons. We nemen de tijd om je te begrijpen, te luisteren en je vooruitgang te ondersteunen.